Estoril International Golf Week 2012

Estoril International Golf Week 2012

De regio Estoril staat van 4 t/m 11 november 2012 in het teken van een van de grootste en leukste golf amateurtoernooien "de 19e editie van de internationale golfweek". Deze week is inmiddels legendarisch in de golfwereld en heeft de toon aangegeven voor andere nieuwere golfweken.

Voor dit toernooi komen meer dan 150 amateurgolfers uit de gehele wereld bijeen en dat is misschien wel wat het juist zo leuk maakt. Er wordt gespeeld op verschillende banen. Iedereen kan deelnemen(vanaf 16 jaar en ouder)maar je moet wel een bepaalde handicap hebben, handicap 26(heren) 34(dames) of lager.(U mag ook deelnemen met een hogere handicap, maar u speelt dan vanaf de hier boven genoemde handicaps.)

Verspreid over de dagen vindt op vijf verschillende golfbanen Oitavos Dunes, Belas Golf, Lisbon Sports Club, Golf do Estoril en Pestana Beloura het toernooi plaats (allen zijn bekende banen die u regelmatig terugvindt in grote nationale en internationale toernooien.)Naast deze banen is er tevens de mogelijkheid om een rondje te oefenen voor aanvang van het toernooi op de baan Penha Longa. Indien gewenst kunt u deze baan ook spelen op de dag na het toernooi. De optelsom van de vier beste scores is de uiteindelijke uitslag. Na de officiële prijsuitreiking met natuurlijk leuke prijzen die er te winnen zijn, volgt een diner in het Hotel Cascais Miragem in Estoril.

De locatie van het toernooi draagt bij aan een goede sfeer. De regio Estoril, ten westen van Lissabon, heeft vele kleine traditionele dorpen en een diverse architectuur zoals de paleizen in de historische stad Sintra.

Naast variatie van cultuur heeft Estoril een goede reputatie op het gebied van sport, in het bijzonder golf, door de uitgebreide faciliteiten. De golfbanen zijn ontworpen door toonaangevende architecten en hebben goede hotels en infrastructuur.Programma

4 November
aankomst op de luchthaven van Lissabon

Check-in uw Hotel

Bezorging van het programma van de Golfweek


19:00 uur Welkomst Cocktail – Buffet/Dinner in het restaurant van Viva Marinha Hotel

5 tot 9 November
Toernooi op de volgende 5 banen:

Pestana Beloura Golf Resort
Lisbon Sports Club
Golf do Estoril
Oitavos Dunes
Belas Clube de Campo

7 November
20:00 uur Midweek Dinner bij Pousada de Cascais

9 November
20:00 uur Prijsuitreiking en dinner met live muziek in hotel Cascais Miragem

Tips!

  • U heeft voldoende tijd om na het golfen een van de prachtige plaatsjes in de omgeving te bezoeken of natuurlijk Lissabon. Indien gewenst kunnen wij u wat suggesties geven.
  • In de directe omgeving vindt u vele uitstekende visrestaurants waarvan enkele tot de beste van de wereld behoren. Ook zijn een bezoek aan een “fado”restaurant in Lissabon of een Braziliaans restaurant als “Fogo de Chao” absolute aanraders.
  • Indien u van wijn houdt, breng dan een bezoek aan de Alentejo of Ribatejo. Beide gebieden zijn in ongeveer 1 a 1,5 uur aan te rijden en herbergen vele fantastische wijnhuizen.

KIES UW VAKANTIE