Fly-Drive Pousadas & Golf 10 Dagen

Fly-Drive Pousadas & Golf 10 Dagen

Uitermate geschikt voor de golfer die meer wil zien van Portugal dan alleen de golfbanen. Zo speelt u 5 x op vier verschillende golfbanen (Belas, Montebelo 2 x, Estela en Ponte de Lima) en overnacht in schitterende Pousadas. Pousadas zijn vaak uniek gelegen staatshotels die veelal gehuisvest zijn in historische gebouwen, waaronder kastelen, paleizen en kloosters. Deze Pousadas weerspiegelen de historie, folklore, tradities en bovenal de regionale keuken van Portugal.Programma

Dag 1 Aankomst in Lissabon en ontvangst van uw huurauto. De eerste overnachting is in de Pousada Dona Maria I in Queluz.

Dag 2 Na uw ontbijt, heeft u een starttijd in de ochtend op Belas, zodat u naar het golfen nog tijd heeft om unieke plekken van Lissabon te zien. Wij adviseren u te rijden naar Sintra (vergeet vooral niet het "Palacio da Pena" te bezoeken).

Dag 3 Na uw ontbijt uitchecken en u rijdt in noordelijke richting naar Pousada Santa Cristina in de plaats Condeix-a-Nova. waar u bijvoorbeeld een kijkje kunt nemen in de universiteitsstad Coimbra of genieten van de prachtige omgeving.

Dag 4 Na uw ontbijt uitchecken en u rijdt ontspannen richting de golfbaan Montebelo (27 holes) waar u na het nuttigen van een lunch kunt starten. Na het spelen rijdt u door naar uw Pousada Viseu (waar u 3 nachten verblijft) om in te checken en te genieten van uw wel verdiende rust.

Dag 5 Vandaag heeft u een dag om te genieten van bijvoorbeeld de leuke stad Viseu en het prachtige berglandschap van Caramulo.

Dag 6 Na uw ontbijt, heeft u een starttijd in de ochtend speelt u voor de 2e keer op Montebelo waar u nu een andere variatie van de 27 holes loopt. U kunt hierna bijvoorbeeld heerlijk tot rust komen in het Wellness- / Spacenter van uw Pousada.

Dag 7 Na uw ontbijt uitchecken en op weg naar uw volgende verblijfplaats Pousada Monte Sta Luzia Viana do Castelo. Een tip van ons is om bijvoorbeeld te rijden via Guimaraes, zodat u deze prachtige stad niet hoeft te missen.

Dag 8 Na uw ontbijt, heeft u een starttijd in de ochtend op Ponte de Lima. U heeft daarna genoeg tijd om de stad Luzia Viana do Castelo te bezoeken.

Dag 9 Na een goede nachtrust en ontbijt, checkt u uit en gaat u op weg naar Estella waar u een starttijd heeft in de ochtend. Na het spelen rijdt u door naar de stad Porto waar u uw laatste nacht van deze 10 daagse trip verblijft in Pousada Freixo Porto.

Dag 10 Na uw ontbijt uitchecken en op uw gemak richting de vluchthaven van Porto. In de tijd die u nog over heeft voordat u vertrekt, kunt u natuurlijk nog even een kijkje nemen in de stad Porto (zorgt u er wel voor dat u op tijd bij de vluchthaven bent).

Fly-Drive Pousadas & Golf 10 Dagen


KIES UW VAKANTIE